Aeronautics and astronautics

Aeronautik lan astronotika

Transportation

Transportasi

Electrical and electronic

Listrik lan elektronik

Building

Bangunan

New energy

Energi anyar

Packaging

Kemasan

Pemasok bahan paduan aluminium berkualitas tinggi

Nggawe umur aluminium sing anyar
Ngembangake wilayah anyar bahan anyar

Diadegake ing taun 1994, Yongjie direstrukturisasi saka mantan jeneng Tenggara Aluminium Co., Ltd, dadi perusahaan saham gabungan ing taun 2011. Minangka perusahaan teknologi tinggi kunci nasional, Yongjie didedikake kanggo pengembangan lan produksi kinerja tinggi, dhuwur Lembar paduan aluminium presisi, produk koil lan foil, ngupayakake dadi pemasok bahan paduan aluminium berkualitas tinggi ing otomotif, energi anyar lan industri liyane, lan bisa menehi solusi lengkap babagan bahan paduan aluminium kanggo para pelanggan.

Aplikasi

Produk kasebut digunakake ing pirang-pirang lapangan

Aeronautik lan astronotika

Transportasi

Listrik lan elektronik

Bangunan

Energi anyar

Kemasan